O NAMA

Saznajte više o našoj tvrtki, čime se bavimo, kako smo počeli te samoj proizvodnji naših proizvoda.

„Alum – promet“ d.o.o.

Poduzeće „Alum – promet“ d.o.o. sa sjedište u Gornjem Jesenju 90 osnovano je početkom 1993. god. sa osnovnom metalo-prerađivačkom djelatnošću. Prvi su poslovi bili usluge zavarivanja uljnih lonaca, ventilatora, zaštitnih mreža i ostalih dijelova sistema za kočenje na lokomotivama i tramvajima za njemačkog naručitelja. Nakon pune 4 godine suradnje sa njemačkim partnerom, koji odlazi u mirovinu i prestaje s tom djelatnošću, poduzeće se prilagođava domaćem tržištu i počinje proizvodnja samostojećih peći (štednjaka) na kruta goriva za centralno grijanje i bez centralnog grijanja.

Alum-Promet - logo
DSCF1669

Puna dva desetljeća osim peći i štednjaka bavimo se i proizvodnjom i montažom
svih vrsta ograda, nadstrešnica, lakih metalnih konstrukcija te zavarivanjem svih vrsta metala (aluminija, inoxa, željeza, bakra, gusa i mesinga).

Posebnu pozornost posvetili smo upravo našim cijenjenim kupcima, jer su nam njihove povratne informacije i sugestije od izuzetne važnosti. Rezultat toga je poboljšanje kvalitete svih naših proizvoda u svim segmentima djelovanja.

Kontinuirana želja za napretkom i usavršavanjem te uvođenjem novih tehnologija motivirala nas je da krenemo u izgradnju novog proizvodnog pogona u industrijskoj zoni Krapina-Nova na cca 800 m2. Želja nam je ponuditi našim kupcima nove proizvode prateći moderne tehnologije.

Naši početci

Prvi štednjaci bili su dijelom vezani na veličine koje su se nalazile na tržištu, no uvidjeli smo da postoji interes za veličinama, oblicima, dizajnom kakav ne postoji, pa smo se prilagodili različitim vrstama i veličinama, a posebno smo ponosni na mogućnost izvedbe po specijalnim narudžbama.

Proizvodnja

U proizvodnji koristimo materijale koji mogu podnijeti različita opterećenja, a u dugotrajnoj upotrebi ostaju jednako lijepi i kvalitetni. Tako se za proizvodnju jednog štednjaka ili peći koristimo rostfrei (inox) limovima, kotlovskim limovima, visokokvalitetnim šamotnim opekama ili granulatima te opremom od mesinga i aluminija.